Service Abonnement

Ook kunt bij ons te recht voor een Service Abonnement. Wil’s Koi Service staat al jaren bekend door zijn huisbezoeken en of vijvercheck. Een Service Abonnement geeft meer zekerheid voor uw en de vijver en u vissen. U kunt bij ons al vanaf 2 huisbezoeken per jaar een Service Abonnement afsluiten. Het plannen van een huisbezoek gaat altijd in overleg met de klant. Door een Service Abonnement kunt u de vissen regelmatig laten controleren op parasieten en wondjes, waarom met uw vissen reizen als het ook bij u thuis kan! Ook controleren wij u vijverwater en filter installatie, enz. Voor een offerte van een Service Abonnement kijk beneden op deze pagina.

Vraag naar de mogelijkheden voor onze Service Abonnenten.

Eén enkele vast huisbezoek heeft de volgende activiteiten:

  • Een visuele beoordeling van het gedrag van de vissen. Bijvoorbeeld: springen, onrustig zwemmen, wondjes, troebel water enz.
  • Vervolgens maximaal twee vissen afstrijken waarbij gecontroleerd wordt op de meest voor de hand liggende parasieten. Ook doen wij Bacteriedruk metingen De stijging in watertemperatuur bevordert de groei van bacteriekolonies. De goede, maar ook de slechte. En juist deze pathogene bacteriën bezorgen menig koi liefhebber de laatste jaren veel kopzorgen. Ziekte ontstaat doordat juist deze slechte bacteriën de mogelijkheid krijgen om zich ineens explosief te gaan ontwikkelen. Bij constatering van besmetting zullen deze in overleg met u worden behandeld met een kuur, deze kosten zijn niet berekend in deze offerte.
  • Wij testen het water op PH, KH, GH, Ammoniak, Nitriet en Nitraat.
  • Controle van de hygiëne van filterbehuizing en beoordeling van filtermateriaal. Inclusief het beoordelen van de UV-lamp op duurzaamheid en capaciteit.
  • Beoordeling en advies betreffende het ververs schema van het vijverwater.
  • Documentatie van werkzaamheden en advies.

Vraag hier een Service Abonnement offerte aan:

Geef duidelijk aan om hoeveel huisbezoeken het gaat.